NetServ.nl

Internet & Linux

Deze pagina: Home » Internet » Webdesign

Webdesign

Toegankelijke, interactieve website

Wij helpen u graag bij het tot stand komen van uw website. Onze websites zijn informatief en snel. Verder stoppen wij er graag interactieve elementen in, zoals bijvoorbeeld een "bel-mij"-knop.

Zelf uw website aanpassen

Wij maken onze sites zo, dat de klant zelf zoveel mogelijk kan onderhouden. Door de klant de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf de teksten aan te passen te geven, blijft de doorlooptijd van wijzigingen laag en blijven de kosten voor de klant beperkt.

Door onze ruime ervaring met online databases kunnen wij vaak goede oplossingen voor toepassing van online databases aanbieden, zoals bijvoorbeeld een online catalogus of een online webshop.

Van schets naar website

U heeft een beeld voor ogen, zoals u graag uw website wilt zien. In dat geval bent u bij ons aan het goed adres. Met behulp van pen en papier maakt u een eenvoudige schets en wij realiseren op basis van deze schets uw website. Eenvoudiger kan het niet!

Toegankelijke websites

Wij gebruiken moderne technieken (xhtml en css) in uw website. Al onze webpagina's zijn met de hand gemaakt en voldoen aan alle standaarden. Daardoor is uw website zeer toegankelijk (ook bijvoorbeeld voor mensen met een visuele handicap), wordt deze beter door de zoekrobots geindexeerd en wordt deze sneller is de browser geladen.

Vaste prijs voor uw website

Uiteraard geven wij u vooraf een vaste prijsopgave. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Domeinregistratie

Uiteraard verzorgen wij de aanvraag en het beheer van uw domeinnaam.

Webhosting

Wij verzorgen de hosting van uw website. Wilt u een eigen server? Ook dat kan!