NetServ.nl

Internet & Linux

Deze pagina: Home » Profiel

Ons bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

NetServ is een klein bedrijf, gevestigd in 1997. NetServ levert diensten aan klanten in heel Nederland en België. Enkele voorbeelden van onze diensten: installatie en onderhoud van Linux servers, programmeerwerk, webdesign.

Wij leveren maatwerk, dit betekent dat we steeds op zoek gaan naar de voor u optimale oplossing.

Klantenprofiel

De klanten van NetServ zijn bedrijven uit het MKB. Daarnaast besteed een aantal Nederlandse en Belgische internet-bedrijven werkzaamheden op het gebied van interactieve technieken aan NetServ uit.

Herkent u zich in dit profiel ? Wellicht kunnen wij u van dienst zijn! Neem eens vrijblijvend contact op. Wij nemen graag wat tijd voor u.

Linux specialisatie

Wij zijn reeds meer dan 10 jaar met Linux bezig. Op het gebied van besturingssystemen is dat onze specialisatie. Wij hebben bij heel wat klanten Linux oplossingen geleverd, van eenvoudige ISDN-gateway tot complexe database-servers met diverse geautomatiseerde in- en exports. Op het gebied van e-mail oplossingen hebben wij ook onze sporen verdiend.

Wij programmeren applicaties voor het Linux platform in de talen C, Perl, PHP. Maar ook kunnen wij goed uit de voeten met m4, akw en sed en shellscripts.

Internet dienstverlening

Onze dienstverlening op het gebied van internet bestaat vooral uit het bouwen van internet-applicaties en het adviseren daar over.